iPhone X

U kunt nu de iPhone X online bestellen:

✔ Gratis geleverd ✔ Gratis binnen 30 dagen te retourneren ✔ 2 jaar garantie

De nieuwe iPhone X

Het is met gemak één van de opvallendste smartphones van dit jaar. De iPhone X is dus een telefoon waarmee je absoluut de aandacht trekt! Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Roestvrij chirurgisch staal. Draadloos opladen. Water- en stof­bestendig. Foto’s maak je met de dubbele 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Deze camera levert scherpe foto’s af, ook als je het toestel enigszins beweegt en bij weinig licht.

De voor- en nadelen

  • Dankzij Qi ondersteuning laad je jouw iPhone nu ook draadloos op.
  • Pluspunt: Via Face ID ontgrendel je de telefoon door er simpelweg naar te kijken.
  • Pluspunt: Met de dubbele camera met optische beeldstabilisatie maak je scherpe foto’s.
  • Minpunt: De camera zorgt voor een kleine uitstulping aan de achterkant.

Design

De iPhone X heeft een futuristisch uiterlijk, waarbij het scherm doorloopt tot aan de randen van de telefoon. De startknop onder het scherm is bij de iPhone X verdwenen, tegenwoordig hoeft u alleen te swipen. Dit werkt heel logisch en fijn. De telefoon is gemaakt van aluminium en glas. Hij is stof- en waterdicht en ziet er zeer bijzonder uit.

Scherm

De iPhone X is de eerste smartphone met een OLED-display: een belangrijk voordeel. Dit schermtype is namelijk veel helderder dan LCD-displays in andere telefoons. Ook de kleurenweergave is véél beter, net als het contrast. Bovendien is het scherm energiezuiniger. Het Super Retina Display is met 5,8 inch enorm groot. Helemaal niet erg, want door de dunne schermranden is de iPhone X niet groter dan andere telefoons. Het scherm heeft daarnaast een uitzonderlijk hoge resolutie van 2346 x 1125 pixels. Hierop zijn al je favoriete series superscherp zichtbaar. Adembenemend natuur­getrouwe kleuren, diepe zwarttinten, hoge helderheid en een contrastverhouding van 1.000.000:1.

Snelheid

In de iPhone X zit de beste hardware die Apple je te bieden heeft. Hij wordt aangedreven door de krachtige A11 Bionic-processor. Deze chipset heeft maar liefst zes kernen, waardoor je iPhone X supersnel in gebruik is. Je hebt keuze uit 64 en 256 GB opslaggeheugen en je kunt de telefoon draadloos opladen. De telefoon draait op iOS 11, dat op de iPhone X net wat anders werkt dan op andere apparaten. Je ontgrendelt de telefoon door middel van geavanceerde gezichtsherkenning, wat mogelijk is door allerlei futuristische sensoren aan de bovenkant van de telefoon. Vanuit een app open je het startscherm door omhoog te vegen, iets dat heel makkelijk werkt. Schakelen tussen apps gaat supersnel. Dit doe je door omhoog te vegen en kort te pauzeren. Slim en makkelijk!

Camera

De iPhone X heeft drie camera’s: twee aan de achterkant en één aan de voorkant. Met de twee camera’s aan de achterkant schiet je foto’s in 12 megapixel. Eentje heeft een groothoeklens, zodat je altijd een passende foto kunt maken. Een grotere en snellere 12‑MP sensor, een nieuwe kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en een nieuwe telelens­camera met OBS. Met de groothoek- en telelens­­­camera’s op iPhone X kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s. De camera’s behoren met gemak tot de beste van de markt, maar zijn extra bijzonder vanwege hun Augmented Reality-mogelijkheden. Hiermee voeg je Virtual Reality toe aan de werkelijkheid.

Animoji

De TrueDepth-camera kan maar liefst 50 verschillende spierbewegingen analyseren, en zo je uitdrukkingen nabootsen met 12 Animoji. Tover jezelf om tot een panda, varken of robot.

De iPhone X is ook te bestellen in combinatie met een abonnement van Base, Proximus, Orange of Telenet!